Om Urusai Media
Marknadsföring med hjälp av resultatdriven mediaproduktion | Webbstrategi, Rörlig media, Webb-tv, Foto, Webbdesign, Musikproduktion.
Marknadsföring, Media, Produktion, Webb, TV, Motion Graphic, Rörlig, Strategi,
14903
page,page-id-14903,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.2,vc_responsive
 

OM OSS…

Urusai Media drivs av passion! Det som inspirerar oss är inte bara kvalitén på det vi producerar utan också hur det levererar resultat för våra kunder. Våra kunder har mål, korta och långsiktiga, små och stora. Vårat mål är att hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Vi hjälper även till med sälj- och marknadsföringsstrategier när behovet finns. Vi intresserar oss alltid! Det gäller allt från känslan ert varumärke ska förmedla till vilka era kunder är och hur dom bäst blir nådda.

VÅRA VERKTYG

…för succé!

LIVESÄNDNINGAR

Sänd live och få direktkontakt med er marknad. Känslan av delaktighet bidrar till en närmare relation med kunden.

RÖRLIG MEDIA

Med rörlig media fångar man intresset och kan snabbt få tittaren att förstå varför just ni är företaget att anlita. Vi skapar den atmosfär och känsla som ni vill förmedla till era kunder.

WEBB

Med en genomtänkt strategi och produktion av er webbsida ser vi till att ni talar till rätt människor på rätt sätt. Ni får återkommande besökare med en högre konverteringsgrad.

SÄLJ & MARKNADSFÖRING

Vi hjälper er att ta fram sälj- och marknadsföringsstrategier för att matcha era resurser utifrån marknadens behov

FOTO

Professionellt väl bearbetade fotografier hjälper er att hamna i rätt position i kundernas medvetande genom att förmedla rätt känsla. Detta oavsett om det handlar om produkt-, porträtt- eller eventfoto etc.

LJUD & MUSIKPRODUKTION

Vi skriver och producerar musik som blir en del av ert företags kommunikation med kunderna. Det kan vara musik till rörlig media eller en reklamjingel som kan vara en pusselbit för att nå era mål.